Handle bitcoin

Handle Bitcoin

Skal du være med på den digitale revolusjon så må du handle med en gang. Når vi snakker om å handle betyr det at du faktisk må kjøpe Bitcoin. Det er ikke slik at du må selge. Mange som handler liker å kjøpe og selge sammen dag. Dette kalles daghandling eller day trading på engelsk. Det er en måte å maksimere sine inntekter på ved at man prøver å være med på så mange verdisvingninger som skjer på en gang.

Day trading i kryptovaluta

Er du en types om helst vil tjene mest mulig er det selvfølgelig opplagt at du må kjøpe på bunn og selge på toppen. Hvis en valuta går opp og ned flere ganger om dagen kan du tjene penger hver gang valutaen går opp og ned om du er god. Se for deg at en valuta går opp i verdi tilsvarende 10% på seks måneder. Samtidig kan det hende at valutaen går opp i verdi og ned i verdi 3-5 ganger hver dag. Hver svingning kan gi utslag på opptil 5% hver gang. Timer du det riktig kan du være med på et par av disse hver eneste dag. Det vil si at du kan tjene veldig mye penger om du gjør dette hver dag.

Hold tunga rett i munn

Når du handler Bitcoin og annen kryptovaluta er det viktig at du gjør dette på en måte som er forsvarlig. Det er viktig at du har tunga rett i munn og ikke finner på noe som helst som kan gjøre at du som person ikke får det til på en måte som er best for deg. Når du skal velge den en børs hvor du har lyst til å handle er det viktig at du husker på at det finnes flere forskjellige børser der ute.

To type børser

Deler man opp børsene i kategorien kan man si at det finnes 2 forskjellige typer børser på internett. Den ene børsen er en børs hvor du kan bruke tradisjonell valuta som kroner eller dollar og handle med disse i kryptovaluta. Det betyr rett og slett at du kan bruke din vanlige valuta for å kjøpe Bitcoin, som et eksempel og deretter selge tilbake til norske kroner eller Bitcoin. En veldig fin måte å handle inn og ut av kryptovaluta. Det gjør at du tar en mindre sikkerhet fordi du kan gå ut av volatile valutaer som mange kryptovaluta er og heller sitte i norske kroner, som er sett på som en mer rolig valuta.

Den andre typer børser er de børser som lar deg kun handle i kryptovaluta. Det finnes nemlig børser som ikke lar deg handle med kroner eller dollar og lignende tradisjonelle valuta fordi de kun vil at sine brukere skal være i krypto. Disse børsene er veldig fine, men her må du følge litt med slik at du ikke blir stående for lenge i feil valuta.

Related Post